Sikkerhed i forretningen

Der er faktisk hegn rundt om rigtig meget rundt omkring. Høje hegn er svære at komme over. Kraftige hegn er svære at komme igennem. Et gitter er endnu mere besværligt, og det giver en stor beskyttelse. Jeg havde lige fået nogle skønne kælderlokaler til min forretning, så hegn og gitre fyldte lige pludselig ret meget i min hverdag. Mere end det nogensinde havde gjort før. Vinduerne ville jeg nemlig gerne bruge til udstilling, et gitter ville sikre, det ikke blev gjort til et tag-selv-bord for alt og alle.

Jeg ville sikre mit

Det er min lille forretning. Jeg vil rigtig gerne have, at min forretning skal blive en succes, og jeg vil gerne have, at min forsikring skal være så billig som muligt. Desuden er der alt det besvær, der vil komme, hvis der skulle komme et indbrud. Det var den primære årsag til ale de tanker om gitre. Samt om låse, for jeg tænkte, at det skulle være hele pakken, nu jeg var gået i gang med det. Starte godt ud og sove trygt om natten.

Så jeg fandt en låsesmed, der kunne klare det hele. Det er noget lettere end at skulle have mange forskellige ud og klare lidt af hvert. Det holder desuden også prisen nede, og ja forretningen betyder meget, men det skal stadig kunne svare sig. Især i en opstartsfase, hvor der nærmest kun er udgifter.

Nu med sikkerhed

På ingen tid blev de to vinduer og selve døren klaret. Med døren er det også bare så nemt at se, om der er åbent eller ej. Og der kan nemt kigges ind af vinduerne, så jeg kan udstille alt det, jeg har lyst til, som kan lokke masser af nye kunder til. Jeg er glad for den investering, og jeg er helt sikker på, at det kun er en gave til mig selv.