Ta på en rejse til ægte Italien

Har du også altid drømt at komme ind på bag ved italienernes fire vægge? Altså helt derind hvor man sidder ved spisebordet, og er med i et ægte italiensk måltid med en italienske kunde. Det kan være svære, end du tror at finde. 

Italien er klart en af favoritterne, når det kommer til danskernes rejsedestinationer, og det har det været i mange år. Der er næsten ikke en dansker, som ikke har været på den obligatoriske campingtur til Gardasøen, hvor der findes et utal af campingpladser, som egner sig til hele familien. Det kan også være en rigtig god ferie, men det er et turist paradis, og der er langt til det autentiske Italien, som italienerne gemmer i deres hjem. 

Hvis din familie og dig gerne vil prøve noget helt andet, end en ferie i et turistparadis kan det være en god ide at leje en feriebolig Toscana. Toscana er fantastisk område, og der er oplevelser for hele familie. Hvis du vælger at leje en feriebolig igennem Localliving, får du mulighed for at komme helt om bag kulisserne. Her “flytter” du næsten ind hos en familie, og hjælper dem i deres landbrug. Det er ofte familier, der producerer oliven eller andre italienske specialiteter, hvor du kan hjælpe og få et indblik i deres hverdag. De inviterer også dig og din familie til middag, hvor du kan komme helt tæt på den italienske madkultur. 

Italiens madkultur er noget helt specielt, og der er ikke mange i verden, som ikke kender til italienske mad. Der er dog stor forskel på den pizza, som du kan købe nede fra det lokale pizzaria til den pizza, som du kan være heldig at få lov at smage i Italien. Derfor er det også en kæmpe oplevelse at få lov til komme helt ind bag kulisserne.