Akustikforbedring og kunst på samme tid

Der var engang, hvor væg-til-væg-tæpper, voluminøse gardiner og store polstrede møbler var in, men sådan er det ikke længere. Den arkitektoniske indretning vi ser i dag, har glatte overflader i beton, glas og stål som omdrejningspunkt, og de engang så eftertragtede tekstiler synes meget langt væk.

Smag og stil kan altid diskuteres, men det har haft sine omkostninger, at skille sig af med polstrede møbler, tæpper og gardiner: høje lyde, ekko og støj har nemlig overtaget pladsen.

Det findes der nu en elegant og enkel måde at komme til livs, nemlig ved hjælp af lyddæmpende billeder.

Arbejdsro og behageligt arbejdsmiljø

Hos SUMOpix er de specialister i lyddæmpende billeder til både kontor og privat. Du kan få målt lyden i lokalerne og klarlagt, hvor det er mest optimalt at sætte ind med akustikforbedrende billeder. 

Effekten af billederne beregnes ud fra det samlede vægareal, og ved at dække væggene med det rette antal billeder, skaber du et behageligt støjniveau for alle.

SUMOpix bruger en helt unik løsning, når det kommer til lyddæmpende billeder. De printer nemlig ikke direkte på en støjabsorberende plade, men i stedet på et almindeligt lærred. Bad lærredet, altså inden i trærammen, indsættes en lydabsorberende plade, der effektivt stopper lydbølgerne. Samlet set giver det et kunstværk med traditionelt udseende, men med en effektfuld støjdæmpning.

Egne motiver eller billedbank

Står du overfor en større støjdæmpning af virksomhedens kontor, så er lyddæmpende billeder en god mulighed for at kombinere virksomhedens værdier med udsmykning. Du kan nemlig vælge at få printet egne motiver på billederne, og dermed skabe en unik helhed i rummet.

Ønsker du ikke at bruge egne billeder, så har SUMOpix en stor billedbank med tusindevis af smukke fotografier, og der er helt sikkert et eller flere, der falder i din smag.

Høj kvalitet og god service

Det essentielle ved SUMOpix er ikke muligheden for akustikabsorberende billeder. Det er derimod den høje kvalitet og service, de leverer sammen med billederne. 

Vælger du at bruge egne billeder, så tjekkes kvaliteten allerede ved upload, men skulle den smutte, så tjekkes den også manuelt inden produktion. Det garanterer billeder af helt igennem høj kvalitet.

Skulle du alligevel modtage et billede, der ikke lever op til dine forventninger, så tilbyder SUMOpix fuld returret – også selvom du har fået printet dine egne billeder. 

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at priserne hos SUMOpix er absolut konkurrencedygtige, og kigger du på både kvalitet, service og pris, så er du sikker på at få en suveræn oplevelse lige her.