Dråber til mad og helse

Hvis der er et produkt, som jeg ville have svært ved at undvære i min førstehjælpskasse, så er det pebermynteolie. Det er et alsidigt middel, som jeg bruger til mange ting, og det er særdeles hjælpsomt ved hovedpine, muskelsmerter, ved snue, eller hvis du lider af forstoppede bi- eller pandehuler.

Det får ben at gå på

Jeg har som regel altid mindst to flasker i huset, og der er mindst en gang om dagen, hvor flaskerne finder vej til en af beboerne på Solsikkevej 34.

En veninde til badminton sagde, hun havde fundet en hjemmeside, hvor hun handlede ikke kun pebermynteolie, men også andre æteriske olier og andre remedier, som hun brugte i hverdagen.

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden ved den første givne lejlighed, og der var mange produkter, som fangede min interesse. Jeg bestilte en stor flaske pebermynteolie, og det fortrød jeg bestemt ikke. For det første så var prisen langt lavere end det, som jeg betalte for samme produkt hos andre leverandører, og der var ingen, som kunne mærke forskel i kvaliteten.

En rigtig god side

Jeg har siden købt flere produkter på hjemmesiden, og jeg er ovenud tilfreds. De leverer hurtigt alle de varer, som du har bestilt, og skulle der imod forventning være nogle af produkterne, som ikke kan leveres så hurtigt som forventet, så står deres kompetente kundeservice klar til at rådgive og vejlede dig.

Jeg har, siden jeg fik tippet, ikke handlet andre steder, og det er heldigt for os, at de ikke kun har pebermynteolie til gode priser, men at de har et meget stort sortiment i øvrigt. Der er mange af de produkter, som du bruger i hverdagen, og er der noget særligt, du leder efter, så er der en stor mulighed for, at de har det i deres sortiment.

Jeg ved, at jeg anbefaler alle, jeg kender, at bruge dem – så kan de også spare lidt penge.