En boligblog der er værd at besøge

Indretningstendenserne ændrer sig snart i samme tempo, som vi andre skifter sokker, og det kan være svært at følge med. På nettet vælter det med boligblogs af forskellig art, og vi har masser af dygtige bloggere i Danmark, der serverer inspiration og kreative idéer på række. Men hvilke skal man følge, og hvorfor? Jeg har flere yndlingssites, men for nylig er der kommet en ny på listen, og den vil jeg gerne dele med jer. Det er en blog om boligindretning, og du finder alt fra senge til børneværelset til sofaer og smarte vægsenge.

Du finder bloggen på møbel-siden.dk, og særligt hvis du er på udkig efter lækre detaljer til børneværelset, er den værd at følge. Du finder inspiration til at indrette værelset med fede vægsenge, der frigiver plads til leg, sjove figursenge som for eksempel racer- eller politibiler til drengeværelset og gode idéer til hvordan du kan indrette et fællesværelse med køjeseng og opbevaringsplads.

Udover inspiration, flotte billeder og kreative idéer til indretningen, finder du også gode råd til eksempelvis indkøb af sofa. Der er nemlig ikke så få ting, du skal have for øje, når du køber en ny sofa: dybde, materiale, placering og farve er bare nogle af de faktorer, du skal tage stilling til, og på møbel-siden.dk finder du en fin vejledning, der guider dig gennem de forskellige elementer.

Som en ekstra detalje, der går udover indretning af hjemmet, kan du desuden finde guides til køb af barne- og kombivogne. Det lyder måske lidt mærkeligt, men for os der forsøger at balancere mellem lækker indretning, plads til børn og tid til praktiske gøremål i børnehøjde, så er det fint, at finde disse ting samlet på et sted. Personligt fandt jeg nogle fif til køb af den seneste kombivogn, der viste sig at være afgørende for valget.

Hvorfor bruge boligblogs?

Ja, du stiller måske dig selv spørgsmålet: hvorfor overhovedet følge en blog? Som jeg ser det, så får du et mere personligt og subjektivt indblik i boligtendenserne, når du følger en blog frem for at læse reklamer. Bag hver blog sidder en person, der har taget stilling til tendenserne, og som skriver ud fra egen erfaring og stil. Indholdet er altså ikke møntet på et decideret salg på samme måde som en reklame, og derfor føles det mindre frembrusende. Desuden er der mange blogs, der giver gode gør-det-selv-tips, så hvis du er lidt ferm på fingrene, kan du få inspiration til gode (og billige) løsninger i hjemmet.