Forsød ventetiden i lufthavnen

Her tænker de fleste nok med en tur forbi alle de spændende og toldfri forretninger, hvor der kan købes en masse luksus til både en selv og til familien, men er det overstået, og du som jeg bare venter på et forsinket fly, der ikke kommer, så er det, jeg tænker på her, en kompensation i lige dette tilfælde.

Der er mange gode muligheder for hjælp

Der er sikkert dem, der klarer det hele selv og søger samt får deres kompensation fra flyselskabet, men jeg var på vej på ferie, og den skulle på ingen måde bruges til den slags. Lige der gider jeg ikke sætte mig ind i regler, ringe og skrive rundt, og hvad der nu ellers skal til. Heldigt for mig, og for alle andre i denne situation, så er der firmaer, der har specialiseret sig i netop dette.

Jeg faldt for et, der hedder Skyhelp. Her er der glade kunder og lave gebyrer. Det er en kombination, som jeg generelt benytter mig af, når det kommer til de steder, jeg handler på nettet, så derfor var det ikke svært at vælge det samme, når det kom til at sikre mig en kompensation, nu flyet var forsinket.

Professionel service går aldrig af mode

Jeg var dog lidt skeptisk over en enkelt ting, nemlig at de lovede, at der ville være en afklaring inden for 24 timer. Det var meget kort tid, og jeg regnede med at få en besked om, at det ville trække ud. Men nej, inden der var gået et døgn, så fik jeg besked om, at min kompensation fratrukket deres gebyr var overført til min konto. Den havde jeg ikke set komme, men det var bestemt en fornøjelse.

Pengene kom virkelig så hurtigt, og for mig var det bare lidt ekstra lommepenge, der ikke skader, når der er tale om en fodboldrejse med drengene.