Hele familiens drømmehus

Vores lejlighed var bestemt ved at være for lille til vores familie, og vi var på udkig efter hus. Det skulle være et, hvor vi kunne bo resten af vores liv, hvor der var gode børneværelser, og som jeg kunne forstå på min kone også et walk-in closet. Vi var hos flere ejendomsmæglere og ude og kigge på jeg ved ikke, hvor mange huse, men der var altid et eller andet, der gjorde, det ikke var et hus for os.

Det blev en byggegrund

En dag på arbejde fik jeg en sms fra min kone. Der stod bare byg nyt hus. Bagefter kom der et link til en byggegrund, der lå lige der, hvor vi gerne ville bo. Det var det første spadestik, og vi valgte byggegrunden frem for at kigge på flere huse. Nu skulle vi så bare have fundet det hus, der skulle stå på denne grund.

Der gik ikke længe, før det blev fba-huse.dk. Jeg har altid syntes, at der ar noget spændende og charmerende over funkis, og her var der et hus i denne stil, som bare havde alle moderne bekvemmeligheder lige fra egen afdeling til børnene til det famøse walk-in closet. Med 163 kvadratmeter, så er der også god plads til os alle sammen, især da kvadratmetrene er godt udnyttet.

Helt perfekt og nøgleklart

Ikke kun blev tidsplanen overholdt, vi fik faktisk nøglerne før tid, så vi kunne flytte ind på ingen tid. Jeg har aldrig følt mig så meget hjemme i et hus, og samtidig været så stor en del af et byggeri. Vi blev inviteret ud og kigge med undervejs. Min store drøm, om jeg ikke turde spørge om, da jeg var sikker på, at jeg bare ville være i vejen. Drengene var vilde med maskinerne og værktøjet, og vi kunne se drømmehuset tage form.

Nu bor vi her, og huset er bare perfekt. Jeg flytter aldrig, for jeg får ikke et hjem som dette noget andet sted. Om sommeren går jeg i haven og nyder, hvordan det, der startede som små pinde, nu udvikler sig til en rigtig hæk. Børnene leger i haven og på vejen med de andre børn, og ja livet er egentlig bare fantastisk.

Selv det walk-in closet har vundet mit hjerte. Jeg havde ikk troet, det var noget for mig, men jeg er blevet tildelt lidt plads derinde. Jeg kan også godt lide, at have eget bad, men at det ligger dejligt tilbagetrukket. Jeg kunne blive ved, men kom på besøg og se for dig selv, eller så bygget dit eget drømmehus som mit.