Kom hjem med det rette fortelt

Kom hjem med det rette fortelt

Der er rigtig mange ting at tage stilling til, når der skal købes et fortelt til campingvognen. I og med at vi danskere camperer på mange forskellige måder, mange forskellige steder, og har mange forskellige traditioner, så er der netop også mange forskellige holdninger til, hvad et fortelt skal være i stand til. Så hvordan finder du et, som dækker dine behov? Det kan du læse mere om her.

 

Find den rette størrelse

Første skridt på vejen mod at finde sig sit rette fortelt er, ved at du finder de rette mål, som dit telt skal have. Her starter du med at finde dit A-mål på campingvognen, som indikerer omløbsmålet. Dette skal du bruge til at udregne størrelsesforholdene på de telte, som du senere vil udse dig som værende mulige kandidater. Udover A-målet på din vogn, så skal du også overveje hvor dybt dit telt skal være? Så hvor meget skal du kunne gøre i dit fortelt? Og hvor mange mennesker skal der være plads til?

 

Find den rette type fortelt

Fortelte kommer i mange størrelser – men også i lige så mange typer med ligeså mange egenskaber. Dermed er det også vigtigt at du overvejer, hvad du skal bruge dit fortelt til – og hvor henne i verden? Typisk, så er det to ting, som er afgørende her: Vejrforholdene og hvor ofte du slår det op og ned.

 

Er du typen, som når du camperer, elsker at skifte campingplads ofte, således at du får set mere af verden? Så vil du sandsynligvis kunne drage fordel af at gå med et lufttelt eller letvægtstelt, som er produceret med fokus på funktionalitet og nemhed, når det skal slås op og tages ned. Det er således teltet til dig, som camperer på en måde, hvor det ofte er et behov. Netop disse former for telte er et super eksempel på, hvor vigtigt det er for din ferieoplevelse, at du har et telt som passer til din måde at campere på.

 

Find inspiration og en kunde-orienteret forhandler

En sidste måde at sikre sig på, hvis man gerne vil være 100% sikker på at komme hjem, er ved at indsamle nok viden og inspiration til, at man ved, at behovene er dækket. Det vil altid være en smart idé at finde sig en forhandler, hvor der bliver taget hånd om dig. Det kunne eksempelvis være Teltmesteren.dk, som er enormt dygtige til at have kunden i fokus – for de ved nemlig, at forteltet er et vigtigt valg, som kræver viden og omtanke. Ligeledes har Teltmesteren en blog fyldt med indlæg og inspiration til dig og dit valg.