Perfekt reklame foran forretningen

Jeg har længe ønsket noget, der kunne stå foran forretningen på gågaden og være med til at gøre opmærksom på alle de gode varer, vi har, og dermed også være med til at lokke flere besøgende ind. Jeg så et andet sted en forretning, der havde nogle lidt anderledes flag stående udenfor. Som dem, du ser på en strand. Dem ville jeg have.

Det hedder et beachflag

Der lærte jeg noget nyt, hvilket aldrig skader. Deres fordel er, at de kan holde til vind og vejr, de vælter ikke nemt, og trykket på dem er synligt. Så var det bare at finde et godt sted, der kunne lave dem til os.

Jeg fandt Trykpriser på nettet, og det var blandt andet deres prisberegner og deres leveringstider, der gjorde udvalget. Deres kvalitet er helt i top, og jeg har ikke fortrudt, at jeg valgte dem. De klareste farver pryder de færdige flag, der nu dagligt står foran forretningen.

Men det skal lige nævnes, at det hele ikke var kommet til at blive så godt, hvis det ikke var for den kundeservice, der er hos Trykpriser. Opsætning med farver og logo skyldes helt sikkert deres assistance, og derfor også det perfekte resultat.

Masser af muligheder hos Trykpriser

Jeg har efterfølgende kigget hos Trykpriser for at se, hvad de ellers har, for før eller siden får vi nok brug for andet og mere end bare beachflags. Det hele kan Trykpriser levere, om det er plakater eller slikæsker, ja så kan det få vores tryk. Noget der kunne være godt i anledning af byfester og højtider.

Det har åbnet en helt ny verden for mig, det aktivt at bruge tryksager som en del af den nære markedsføring i lokalområdet, og jeg er på ingen måde færdig med at bruge tryksager og dermed på ingen måde færdig med Trykpriser som samarbejdspartner.