3 sjove gaveidéer til 2-årige

Er den 2-årige fødselsdag snart på trapperne? Når et barn fylder to år, er der sket ufattelig mange ting angående udviklingen, og derfor har gaveidéerne også ændret sig siden 1-års fødselsdagen. Barnet traver nu afsted og taler måske, så forældrene næsten ikke kan få et ord indført under aftensmaden. Selvom der findes et væld af gaveidéer til små børn, kan det stadig være noget af en jungle at begive sig ud i, når gaven skal findes til dit 2-årige barn. Læs derfor med herunder og få inspiration til, hvad du skal give barnet til hans/hendes 2-års fødselsdag.

Puslespil

Selvom dit barn kun fylder to år, og du derfor tænker, at et puslespil måske er en for kedelig gave at give, er denne gaveidé også perfekt for de helt små. Dette skyldes, at puslespillet er med til at øge dit barns tålmodighed og koncentrationsevne, som både du og barnet vil få glæde af i blandt andet ulvetimen. Derudover fås puslespil i et væld af former og med mange spændende motiver, så du let kan finde et puslespil, som passer til dit barns interesser.

Løbecykel

Har dit barn masser af energi, og ved du ikke altid, hvordan du skal få den brændt af, kan en løbecykel være det perfekte hjælpemiddel. Med en løbecykel kan dit barn træne hans/hendes motorik og hurtigt komme til og fra vuggestuen eller børnehaven på en sjov og underholdende måde. Barnets fysiske og mentale udvikling stimuleres ligeledes ved hjælp af en løbecykel, så der er bestemt flere gode grunde til at vælge denne som gave til fødselsdagen. Det danske mærke Krea laver desuden flotte løbecykler i en god kvalitet. Se for eksempel på denne side, hvis du overvejer at købe en løbecykel fra dette mærke.

Legekøkken

Holder dit barn af at følge med i madlavningen derhjemme? Et legekøkken er ofte en sikker vinder, hvis pladsen er til det på børneværelset. I legekøkkenet kan dit barn enten alene eller sammen med diverse legekammerater spille en god omgang rollespil og kokkerere i flere timer ad gangen.