Behagelig støtte hele dagen

Undertøj, der gnaver og ikke sidder godt. Manglende støtte og et behov for bare at smide BH’en det sekund, man er hjemme. Alt det og mere til er ting, ingen ønsker sig af en BH. For mig betød det også, at jeg skulle finde et mærke, der var anderledes og bedre end de gængse modeller, som jeg ikke giver så meget for igen.

En udfordring, der kan løses

Jeg besluttede mig for at kigge andre steder. Jeg startede på nettet, og her er der virkelig mange, der sælger undertøj. Jeg sorterede alt det fra, som jeg alligevel vidste ikke var mig, for jeg ønskede at finde det perfekte undertøj, som måtte være derude. Jeg kunne da ikke være den eneste, der havde krav til kvalitet og daglig luksus for kroppen.

Og mærket findes. Der findes faktisk nogle, der ved, hvordan jeg har det, og hvad jeg har brug for. Jeg er ikke den eneste, der har det sådan, for ellers ville jeg ikke finde en hjemmeside, der har et stort udvalg af smukke og komfortable BH’er. Der er gode beskrivelser af dem alle, og der findes alle former for modeller og snit. Jeg startede med en enkelt model, for man ved jo aldrig.

Min nye favorit

På ingen tid ankom min Anita bh, og den var bare perfekt. Den var alt det, jeg havde turdet ønske mig, samlet i et stykke tøj. Den er komfortabel, sidder perfekt under alt slags tøj, og jeg er bare vild med den. Derfor gik jeg straks ind på hjemmesiden en gang til for at bestille flere. Det gælder jo om at have nok, da de jo skal vaskes, og der skal være til alle lejligheder og typer af tøj.

Anbefaler jeg denne side? Det kan du tro, jeg gør. Flere af mine veninder blev så trætte af alt min ros, at de kiggede ind på hjemmesiden. Nu er de også kunder derinde.