Flyforsinkelser er mere end bare irriterende

Jeg vi dog sige, at det hjælper en lille smule på det, at du har mulighed for at få en kompensation i det tilfælde, at du strander i en lufthavn og ikke kan komme af sted som planlagt. Det er den lille ting, der ikke hjælper på selve den rejse, du skal på, men som kan gøre det en smule mere tåleligt for dig alligevel.

Det er rigtig nemt at søge om

I hvert fald hvis du overlader det til et af de firmaer, der specialiserer sig i netop dette område. Jeg må indrømme, at jeg ikke, da jeg stod i situationen, så meget som overvejede at prøve at finde hoved og hale i det hele selv. Som de fleste andre i denne situation brugte jeg mere energi på at være sur og irriteret over situationen, og jeg ville hellere se, hvordan jeg hurtigst muligt kunne komme videre.

Hvis et firma så i mellemtiden kunne arbejde på og sikre mig, at jeg fik en kompensation, så ville det i hvert fald være noget, jeg kunne bruge. Derfor valgte jeg at søge om hjælp til netop dette hos https://skyhelp.dk/, for her var der rigtig gode anmeldelser af firmaet fra tilfredse brugere, og samtidig var deres honorar så meget lavere end deres konkurrenter, så jeg ville personligt få mere ud af det også.

Det kører på skinner med din kompensation

Ganske få oplysninger til firmaet, og så er de i gang med at gøre alt det hårde arbejde, mens jeg endelig kunne læne mig tilbage i flysædet på vej mod min destination. Det kan bestemt betale sig at overlade opgaven til dem. De kender reglerne ud og ind, og jeg er sikker på, at det ikke var gået så glat med at få den kompensation, hvis jeg havde valgt den hårde vej og gjort alt arbejdet selv.