Bestil mad ud af huset til firmafesten

I sidste weekend skulle der på min arbejdsplads holdes firmafest. Der ligger et utrolig stort stykke arbejde i sådan en begivenhed, og derfor krævede det også en del forberedelse. Festen blev arrangeret således, at der var en gruppe fra arbejdspladsen, der meldte sig frivilligt til at stå for det hele. Jeg var en af dem, der meldte mig, fordi jeg elsker at stable en ordentlig fest på benene. Jeg er lidt af en madentusiast, og derfor meldte jeg mig også til at varetage maden til festen. Kvalitet er noget, som jeg vægter højt, og derfor skulle det heller ikke bare være sådan noget som pizza, der blev serveret. Jeg syntes, at det var for stort et stykke arbejde at skulle lave maden selv, så jeg besluttede mig for at bestille mad ud af huset. Stedet jeg bestilte fra, hedder Ebuffet.dk.

Glade og mætte gæster

På intet tidspunkt fortryder jeg, at det var herfra, at jeg valgte at bestille maden. Adskillige gæster komplimenterede maden og der blevet taget godt for sig. Maden var af utrolig høj kvalitet, og der var rigeligt til alle. Det hele var tilberedt lige som det skulle, og det kunne tydeligt mærkes på gæsterne, at de syntes, at maden var lækker. Bestil mad ud af huset hos Ebuffet.dk til dit næste arrangement, hvis du vil have en velsmagende oplevelse. Det er heller ikke en dyr omgang at bestille herfra, så man får virkelig hele pakken.

God service i topkvalitet

Vi oplevede kun god service hele vejen igennem. De var utrolig hjælpsomme, og jeg kunne helt selv bestemme, hvordan buffeten skulle sammensættes. Da maden ankom, ankom den til tiden, og da vi pakkede maden ud, var den stadig varm. Jeg kunne personligt ikke have ønsket mig en bedre service, end den som vi var ude for. Det er ikke sidste gang, at jeg vil benytte mig af dem.