Nyt liv til gammelt billede

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi har haft nogle gamle billeder, som vi længe har snakket om, at vi skulle gøre noget ved. Få dem forstørret eller noget helt andet, men forleden kom det så til os, da vi så nogle billeder hos nogle venner, som var kommet op på lærred, og det gjorde, det var nogle helt nye billeder, så det var, hvad vi skulle gøre ved vores, var vi hurtigt enige om.

Det fik vi bestilt

Vi fik webadressen på det firma, som havde lavet vores venners billeder så flot, og samme aften fik vi kigget på, hvad de kunne tilbyde, og sammenlignet med andre, som laver samme arbejde.

De var meget konkurrencedygtige på priserne, og der var mange, som roste dem til skyerne, så vi ringede til deres kundeservice, og derefter var vi bestemt ikke i tvivl, så vi placerede en ordre, og så var der bare tilbage at vente og krydse fingre. Vi kom dog ikke til at vente længe, for allerede efter et par uger, fik vi besked om, at det endelige produkt nu var klar, så vi måtte afsted for at se slutproduktet med det samme, og det levede virkelig op til vores forventninger.

Luksus i særklasse

Vi fik billede på lærred, og de var så flotte, at vi troede der ville komme en ekstra regning. Men nej prisen var som aftalt, og vi synes, det er lavt i forhold til, hvad de leverede, men vi må ikke klage over et slutprodukt i verdensklasse, en lav pris, fantastisk service og hurtig levering og til en god pris. Det er jo nok noget, som vi alle gerne vil have.

Vi har bestemt ikke brugt dette firma for sidste gang, for de er meget kompetente, og de leverer med et smil lige det, som du vil have, og det er noget, som vi alle gerne vil have, når de bestiller et produkt, som skal udstilles i eget hjem eller på arbejdet.