Brunch i stedet for middag

Jeg ville fejre mig selv, nu det var en overgang fra arbejdslivet til livet som pensionist. Det betød besøg af familie, venner og nære kollegaer, og der var faktisk flere mennesker, jeg gerne ville se, end jeg lige havde regnet med. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke lige var i humør til en langtrukken middag, så derfor besluttede jeg mig til at invitere på brunch i stedet. Selve dagen var en søndag, så det kunne ikke passe bedre. Så manglede bare maden, for det skulle hverken min kone eller jeg stå for den dag, og slet ikke til så mange mennesker da.

Brunch bestiller man på nettet

Selvom jeg nu kan kalde mig pensionist, så er jeg ikke stået helt af. Jeg ved, at alt findes online, og at alt kan bestilles der. Som regel både bedre og billigere end i forretninger. Så jeg ville finde maden på nettet. Her fandt jeg også hurtigt et sted, der kunne levere brunch ud af huset til os alle sammen. For det skulle holdes hjemme, og jeg kunne lige klare at lave masser af kaffe.

Vi bestilte lidt af det hele, for brunch handler om at hyggespise i lang tid og om at smage på alt, der nu er på bordet. Det var næsten sværere at begrænse sig med det udvalg, men jeg fik til sidst sammensat en passende menu, syntes jeg i hvert fald selv.

Og de leverede. Både jeg, min kone og gæsterne var vilde med maden, så der blev spist, snakket og hygget på livet løs. Det hele trak ud til ud på eftermiddagen, og det endte med at være den bedste dag længe. Der er ingen tvivl om, at vi gør det samme om et par år, når det er min kones tur til at nå pensionsalderen, og så kan vi også gøre det til alle fødselsdage, synes jeg.