Smukt og enkelt i sølv

For mig har der altid været noget smukt og enkelt over sølv og hvid sammen. Det er rent og smukt, det minder om den klareste vinter med frost og sne. Det ser godt ud til smykker. Og ja, så passer det ikke kun godt sammen, men også til den stil, jeg godt kan lide. Det er nok derfor, jeg er så glad for de moderne Lund Copenhagen smykker, hvor margueritten er i fokus, og hvor kombinationen med sølv bare er så smuk, så smuk.

Jeg har længe sukket efter de smykker, og jeg har brugt en del tid på nettet på at kigge på billeder af alle dem, jeg bedst kan lide. Jeg har fundet et sted, der har et rigtig god udvalg, så nu er min ønskeseddel et link hertil. På den måde kan alle nemt finde en gave til mig, som jeg rigtig gerne vil have, og jeg er helt sikker på at få mine højeste ønsker opfyldt.

Gaveregn fra oven

En regn af sølv og hvid. For ja, jeg fik alt det, jeg ønskede mig at smukke smykker, og alle havde talt sammen, så der var ikke to ens ting imellem. Ikke at det ville have været et problem, for der er en rigtig god bytteservice over hele landet, så det er ingen sag at klare det, skulle det have været aktuelt. Men det er lidt sjovere at slippe og bare kunne nyde alle de smukke gaver, der alle er givet med et kærligt hjerte.

Det eneste problem er nu bare, at jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal ønske mig næste gang, for jeg har fået alt det, som mit hjerte begærer. Måske kommer der nye designs til, jeg vil i hvert fald holde øje, for min samling skal gerne være komplet i farverne sølv og hvid.