Den klassiske lædersko

Efteråret kom, årtiers bedste sommer forsvandt som dug for solen, og så gik det pludselig op for mig, at jeg stod og manglede et par overgangssko. Jeg er jo lidt vanskelig med mit fodtøj, det skal være funktionelt, pænt og gerne lidt fodformet, før jeg har det godt med det. Jeg er vild med mærket rieker sko, og jeg var netop på jagt efter en klassisk, mørk herresko i læder, og det har rieker sko heldigvis.

Det er ikke helt nemt

Jeg kiggede rundt i forskellige forretninger og kunne ikke finde dem, jeg ville have, så jeg var tvunget ud i den store jungle, internettet, og jagt på sko, og det er som at finde den berømte nål i en høstak.

Jeg faldt dog over en hjemmeside, som til min store overraskelse havde et stort udvalg, og de havde også et stort udvalg i rieker til rigtig gode priser. Jeg var dog noget loren ved de alt for gode priser, så jeg tog en lang snak med deres kundeservice, og de var så professionelle og dygtige, at jeg tog chancen og placerede en ordre på de rieker sko, som jeg gerne ville have.

Effektivt sted at handle

Det fortrød jeg bestemt ikke, for allerede efter nogle få arbejdsdage kom mine nye sko, og jeg kunne ved selvsyn se, at det var top kvalitet, at de gav samme gode garanti som min lokale skoforretning. 

Jeg har siden handlet med dem flere gange og købt sko, ikke kun til mig selv, men til hele familien, hver eneste gang har jeg fået en fantastisk service, som jeg ikke har fået andre steder, og deres leveringer og kundeservice er altid perfekt.

Deres udvalg er altid stort, og deres service er så god, at jeg ingen skrupler har ved at promovere og anbefale dem til alle jeg kender, for hvem vil ikke gerne spare penge og samtidig også få god kvalitet?