En ring skal der til

Det er det eneste, jeg ved om at fri. Så ringen gik jeg på jagt efter, det øjeblik jeg besluttede mig for, at jeg ville fri til min kæreste. Jeg ved, hun er vild med margueritter, og det skulle selvfølgelig være sådan en, jeg skulle bruge, men lige at finde en, som er i hvid og sølv har ikke været så let. Heldigvis har jeg en fantastisk søster, som kom og reddede sin storebror.

En stor hjælp

Jeg fik navnet på en side https://www.fangels.dk/maerker/lund-copenhagen.html, hvor hun selv havde handlet smykker, også margueritsmykker. Hun havde allerede kigget, og de havde lige den ring, som jeg var på jagt efter, og de havde den heldigvis på lager. Så nu skulle jeg bare bestille den og så sørge for, at min kæreste ville sige ja, når jeg faldt på knæ.

Jeg tog min søster på ordet med deres hurtige levering, og at deres priser var under det, som de tager andre steder. Jeg bestilte ringen uden at tænke mere over det.

Et godt sted at handle

Jeg må dog give min søster ret, for der var ikke en finger, jeg kunne sætte på noget som helst. Ringen kom allerede efter et par arbejdsdage, prisen var meget konkurrencedygtig, og da jeg skrev til kundeservice, fik jeg den bedste service, som jeg har fået nogen steder. Ganske som min søster havde sagt, så kom smykket med alle certifikater og med alle garantier, som havde jeg købt det i den lokale smykkeforretning.

Jeg ved da i det mindste nu, hvor jeg skal købe vielsesringe, hvis jeg får det ja, som jeg regner med, når jeg frier. For den service og de priser, som de holder, så er det helt perfekt. Hvem kan ikke lide at spare penge og samtidig få gode produkter til en god pris og så få dem leveret hurtigt?