Giv medarbejderne et energiboost med frisk og velsmagende firmafrugt

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sunde og glade medarbejdere skaber et bedre arbejdsmiljø og en større produktivitet på arbejdspladsen. Et af de personalegoder, som med garanti har en god indflydelse på medarbejdernes sundhed, er firmafrugtordningen, som nemt kan indgås med en frugtleverandør til en favorabel pris. En firmafrugtkurv eller kasse kan leveres i netop den størrelse, som passer til det antal medarbejdere, I har i virksomheden, og indholdet kan variere fra håndfrugt til sæsonfrugt og snacks. Fordelene ved at få en frugtkurv/kasse leveret på et fast tidspunkt hver uge er, at så behøver HR-afdelingen i jeres virksomhed ikke at bruge ressourcer på at indkøbe frugt, men kan blot afvente, at det bliver leveret. Leverandørerne af frugtkasserne tilbyder ofte en god pris, og hos nogle leverandører kan man også få et prøveabonnement, før man beslutter sig endeligt for at få et rigtigt abonnement på en frugtordning.

Firmafrugt er en god investering i medarbejdernes sundhed

Når I investerer i en god frugtordning i jeres virksomhed, investerer I samtidig i medarbejderne, som med et dagligt stykke frugt får et sundt alternativ til kager og slik, som ellers ofte finder vej til arbejdsbordene i eftermiddagstimerne, når medarbejderne har brug for energi. Frisk og velsmagende frugt giver et energiboost på en sund måde, og frugt er med til at forebygge livsstilssygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og kræft. Som virksomhed opmuntrer og støtter I medarbejderne i at leve sundere, når de hver dag har adgang til frisk frugt.

Erfaren frugtleverandør med fokus på personlig service

En erfaren frugtleverandør på markedet er Frugtcompagniet, som siden 2003 har leveret frisk og lækker frugt til mange virksomheder, og som har et stort fokus på den personlige kundeservice. Frugtcompagniet leverer selv frugten i egne servicebiler, og I kan forvente, at jeres frugtkurv/kasse bliver leveret på det aftalte tidspunkt. Hos Frugtcompagniet har I mulighed for at få et prøveabonnement i 2½ uge, hvis I ønsker det.

Forfriskende sortiment af varieret frugt

I det lækre sortiment finder I Basisfrugtkasser/kurve, som indeholder henholdsvis 40, 50, 80 eller 125 stykker velsmagende håndfrugt som eksempelvis bananer, pærer, æbler, nektariner, klementiner, blommer m.m. Stjernekurven/kassen er en slags udvidet frugtkurv med en lækker blanding af håndfrugt, årstidens frugter, snacks, druer, melon og tørret frugt. Her kan I vælge kasser/kurve med 40, 50, 75 eller 125 stykker frugt. Har I specielle ønsker til indholdet af frugtkurvene/kasserne, så kan I altid få dem skræddersyet efter behov hos Frugtcompagniet.dk. Vil I gerne vide mere om alle fordelene ved en frugtordning, så kan I f.eks. læse blogs http://frugt-levering.dk og få mere information om emnet, før I beslutter jer for en frugtleverandør.