Vegetabilske olier kan bruges til alverdens ting

Der findes et væld af forskellige olier, og alle disse olier kan bruges til et væld af forskellige ting. Man kan både bruge olie til bilen, til den knirkende kæde, til madlavning og til kosmetik. Dog er det især vegetabilske olier, der har mange funktioner, og ofte er man ikke opmærksom på alle de ting, som vegetabilske olier kan være behjælpelige med. Deres egenskaber er nemlig så gode, at alle uden tvivl bør vide, hvad man kan anvende dem til. Dette kan du blive klogere på i denne artikel, hvor du bliver gjort opmærksom på, hvad vegetabilske olier eksempelvis kan bruges til.

 

Massage, fodpleje og neglepleje

Vegetabilske olier er virkelig det perfekte middel til massager. Udover at det gør det lettere at massere kroppen og komme helt i dybden, vil olien efterfølgende efterlade huden blød, smidig og lækker. Alle olier kan egentlig anvendes, men det er klart, at massageolien er den mest optimale. Med denne form for olie trænger olien nemlig ikke så hurtigt ind i huden, hvilket er en fordel for massøren. Massagen kan man også påføre fødderne, hvor olier ligeledes er fantastiske. Efter et bad eller fodbad er det godt at slibe hård hud af fødderne, klippe neglene og massere fødderne i olie. Især æteriske olier er gode her, da de trænger godt ind i huden. Ydermere blødgøre og reparere denne olie de splittede og krakkelerede hæle. Det er ikke kun neglene på tæerne, der har godt af vegetabilske olier. Neglene på fingrene har også. Især neglerødderne har godt af det vitamin-tilskud, som olier giver, og derfor er det ideelt at smøre olie på negle og neglerødder. Herved har neglene bedre mulighed for at gro samt hele rifter, flækkede negle og småskader.

 

Få mere inspiration hos skonhedsprodukter.dk

Ovenstående er blot et lille udpluk af alle de ting, som olier er gode til. Der findes ydemere en masse andre områder, og derfor kan det være en god idé at hente inspiration flere steder fra. Her er det ideelt at følge bloggen skonhedsprodukter.dk. Denne blog opdateres løbende med en masse spændende indlæg, som blandt andet omhandler emner såsom pebermynteolie, æteriske olier, mandelolie og gode råd til at fjerne pletter med olie. Alt i alt er der masser af inspiration at hente, og du kan læse med på bloggen her http://skonhedsprodukter.dk/. På denne måde vil du være sikker på at blive opdateret omkring måder, hvorpå du kan anvende forskellige olier på.