Lækker frugt leveret til tiden

Jeg er meget begejstret over Frugtcompagniet og den høje service, de yder. Her i firmaet får vi frugt leveret lige til døren og personalet har altid et smil på læben. Det er dejligt at have muligheden for at rejse sig fra sit arbejde, strække benene og spise et stykke frugt. Det gør at jeg i løbet af formiddagen får en pause i hovedet samtidig med at min krop får et skud vitaminer. Jeg sidder ikke og kigger utålmodigt på uret og venter på at det bliver frokosttid, da jeg lige får et kort men brugbart afbræk fra arbejdet og dermed kan fortsætte med at arbejde koncentreret. Denne lille frugtpause er god at kunne tage om formiddagen såvel som om eftermiddagen.

Frugten der leveres er altid frisk, og de snacks vi her i firmaet også har modtaget, er lækre og sunde. Udvalget hos Frugtcompagniet er stort. De tilbyder mange forskellige frugtkurve, der alle er i forskellige prisklasser og man har mulighed for selv at vælge størrelsen på den kasse man har lyst til at modtage. Specielt stjernekasserne fra Frugtcompagniet er anbefalelsesværdige, da indholdet er varierende og man får på den måde et bredt udvalg af både frugt, gulerødder og snacks i form af nødder, figenstænker og tørret frugt. Frugterne er mere eksotiske end i de andre kurve. Det er en fornøjelse at prøve forskellige frugtkurve, for på den måde får man muligheden for at prøve forskellig frugt i stedet for at det er det samme frugt man får 2 uger i træk.

Priserne er fantastiske. Der er faste priser for hver kasse. Denne investering er en af de bedste, man kan lave på en arbejdsplads, da denne ordning med frugtkurve lægger op til sundhed og velvære på jobbet. Dette har en fantastisk positiv indvirkning på arbejdsmiljøet, og derfor kan jeg varmt anbefale Frugtcompagniet til levering af frisk og lækkert firmafrugt.