Mit nye bibliotek

Vi har ikke helt tablets nok. Når børnenes løber tør for strøm, så tage de som regel vores, for de gider ikke bruge deres, mens de lader op. Det er blevet helt naturligt, men det kan være lidt frustrerende, for jeg brugte min meget til at læse på. Derfor har jeg anskaffet mig en kindle, for den kan kun bruges til læsning, og den har jeg helt for mig selv.

Den er mit paradis for bøger nu

Den er lille og let, den holder batteriet rigtig godt, den bliver ikke lånt af børnene, og den er fyldt med bøger. Faktisk også børnebøger, for det er nemt at tage den frem og læse godnathistorier eller bare læse højt for børnene, his vi er ude et eller andet sted.

Jeg kan lide, den er så nem at bruge. Der er et godt overblik over alt det, jeg gerne vil læse, og det er nemt at markere, hvor jeg er nået til i alle bøgerne.

Det er mindst lige så nemt at finde ny bøger til den. Jeg har endnu ikke oplevet ikke at kunne finde det, jeg gerne vil have til min kindle. Det er underordnet, om det er det helt nye på bogfronten, eller om det er en klassiker, jeg finder ud af, jeg gerne vil have.

Finder det hele online

Nethandel er noget jeg har taget til mig. Det er alt mellem himmel og jord, jeg finder der. Nu også alle mine bøger. Jeg går bare ind under kindle, og så får jeg hele og lange lister over alle de bøger, der er til rådighed. Er det helt nyt, så kan jeg finde det allerede på udgivelsesdagen, og jeg ved også, hvornår den er.

Den slags services får jeg nemlig også her, og det gør det endnu lettere for mig at få det, jeg gerne vil læse.