Læsning på farten – nemt og bekvemt med e-bøger

Bøger og læsning har altid fyldt meget i mit liv. Uanset om jeg skulle på ferie i fjorten dage til en fjern destination, eller om jeg blot skulle på visit hos familien i andre dele af Danmark, har jeg, livet igennem, haft en eller flere bøger med i bagagen. Min forkærlighed for især historiske romaner og biografier har medført, at min rejsetaske blev særdeles tung – og de murstensromaner, jeg yndede at tygge mig igennem, levnede ikke megen plads til yderligere fornødenheder så som tøj, sko, og toiletartikler.

Rejs let med e-bøger

Derfor var det en lettelse i mere end én forstand, da jeg opdagede e-bøger. Mine to ørn havde splejset om en såkaldt Kindle med et dertil hørende abonnement på Politikenbooks – hvilket jeg sætter stor pris på, da jeg i forvejen er Politiken-abonnent. Jeg ville ellers have forsvoret, at jeg nogen sinde skulle komme til at indtage åndelig føde fra et elektronisk medie. Men det gik hurtigt op for mig, at der er flere fordele forbundet ved e-bøger, end der er ulemper. For det første fylder en e-bog ikke noget i sig selv – og det er derfor muligt at have et hav af e-bøger liggende på sin tablet. Dette betyder mere plads i såvel reolen som i kufferten. For det andet er en Kindle eller anden tablet nemmere at holde, når man læser i toget, i flyet eller i liggestolen.

Spar penge med e-bøger

Og for det tredje er e-bøger billigere end papirbøger. Mit abonnement på Politikenbooks har sparet mig for mange penge, og jeg har adgang til mange flere titler og udgivelser, end jeg har haft førhen. Jeg har sågar udvidet mit repertoire til også at omfatte krimi romaner i høj kvalitet, og jeg har opdaget mange spændende, nye forfattere, som jeg aldrig ville have hørt om ellers. Jeg kan på det varmeste anbefale e-bøger fra Politikenbooks!