den gode bryg

Jeg har, siden jeg var teenager, nydt en god øl, og den dag i dag drikker jeg til min frokost en pilsner, og det er ikke noget, som jeg har tænkt mig, at jeg skulle stoppe med, men jeg ville føje lidt ekstra til, for nu ville jeg gerne have min egen øl på bordet, og den skulle hedde Nordisk guld.

Jeg havde undersøgt det grundigt, og jeg havde også fået nogle hjemmesider, hvor nogle af de lokale handlede til de øl, som de selv bryggede, så jeg tog en god snak med kundeservice på et par stykker af dem. En af dem, jeg besøgte, var https://www.hjemmebryggeren.dk/

Derefter var jeg ikke i tvivl, for det emmede af passion, og deres viden om ølbrygning var enorm. Derfor blev det hos dem, jeg placerede min ordre, og det har jeg aldrig fortrudt, for de hjalp mig med at sætte et godt starterkit sammen, og de leverede derefter topkvalitet over hele linjen, alt fra råvarer til de termometre, som jeg skulle bruge, var virkelig godt.

Jeg har siden handlet alt andet til ølbrygning hos dem, og de har hver gang leveret hurtigt og til en meget favorabel pris hver eneste gang og sammenlignede med deres konkurrenter, så er de noget billigere.

Deres kundeservice er rigtig god, og de administrerer også en blog, hvor de deler ud af deres enorme viden om øl, og det er en stor hjælp til at undgå nogle af de faldgruber, som der er, når du starter op.

Jeg brygger i dag både en pilsner og en mørkere øltype, og jeg har ikke handlet ander steder, for hvorfor skal jeg dog gøre det, når jeg får alt i topkvalitet til gode priser og med hurtig levering og en service, som er uovertruffen. Jeg anbefaler til alle som brygger øl selv at bruge dem , for de svigter ikke og går ikke ned på kvaliteten.