Et gilde af den anden verden

Så lad der være fest. Det var i hvert fald overskriften på den e-mail, jeg sendte rundt, og bad alle om at sætte kryds i kalenderen et par måneder frem i tiden. Hellere være ude i god tid, så de fleste vil kunne deltage. Det er meningen med en rigtig god fest – rigtig mange festdeltagere. Jeg havde fundet stedet og datoen, jeg havde bestilt maden, og om lidt skulle vi afsted. Efter arbejde til aften, så dem, der havde lyst, kunne fortsætte hele natten lang.

En rigtig god aften

Der var sørget for mad og drikke – inden for rimelighedens grænser – og så skulle vi allerede mødes. Det var spændte medarbejdere, og der var rigtig megen snak om maden, inden vi kom frem. Stedet havde et godt ry, og det var det, mange snakkede om. Et par stykker havde allerede spist der før, men de så alle frem til at komme igen, så det var endnu et godt tegn.

Det levede i øvrigt helt op til vores forventninger. Der var allerede gjort klar til os alle, da vi ankom, og derefter kom det hele som perler på en snor. Snacks og velkomstdrinks, forret, hovedret og dessert. Med gode drikkevarer til og perfekte pauser mellem måltiderne. Ikke for kort og ikke for langt. Maden var helt klar, og der kom til alle på én gang. Så kan man ikke klage over noget. Og var der nogle, der gik derfra med tom mave, så var det deres egen skyld.

Det kan anbefales

Det er ikke alle, der kan håndtere så mange på én gang, men det her sted havde ingen problemer med vores firmafest Århus på nogen måde. De havde den nødvendige erfaring og evnerne til at skabe de perfekte omgivelser for os, og det er en fest, vi alle kommer til at huske langt ud i fremtiden.