Her kan du få leveret firmafrugt lige til døren

Hvis du ofte oplever, at dine medarbejdere har svært ved at holde energiniveauet højt gennem hele arbejdsdagen, er det måske på tide, at du tager sagen i egen hånd. En lang og hård arbejdsdag kan uden tvivl tære på kræfterne. Dog vil det helt sikkert gøre en forskel, hvis I tilmelder jer en frugtordning, så I kan få leveret frisk frugt lige til døren. Lyder dette som en potentiel løsning, så skal du læse med her. 

 

Hold energiniveauet højt

Som administrativ medarbejder i en virksomhed kender jeg til alt det der med, at energiniveauet godt kan dale en smule sidst på dagen, og det kan være svært at få overstået de sidste par arbejdsopgaver, inden man kan holde fri. Men ved at tilmelde sig en frugtordning, hvor man kan få frisk firmafrugt leveret lige til døren, vil det helt sikkert kunne mærkes på energiniveauet. Det er vigtigt, at der også er plads til at holde nogle små pauser i løbet af en lang arbejdsdag, så man kan samle energi til resten af dagen. I den forbindelse kan kan man med fordel stille en lækker frugtkurv frem, som medarbejderne frit kan benytte sig af. Det vil uden tvivl blive et hit. 

 

Tilmeld dit firma til en frugtordning hos Frugtcompaniet

Hvis du gerne vil gøre en forskel, og sørge for at dine medarbejder holder energiniveauet højt gennem hele arbejdsdagen, så skal du helt sikkert tilmelde dit firma til en frugtordning hos Frugtcompaniet, og få levering af frugt. Hos dem finder du et stort udvalg af forskellige kasser og kurve, hvor der er noget til enhver smag. På den måde kan du også nemt tage hensyn til eventuelle allergier hos dine medarbejdere, så alle kan få glæde af den friske og lækre frugt i hverdagen. Tag et kig blandt det lækre udvalg og tilmeld dit firma en frugtordning i dag